Skyfilm.no drives av firmaet Arne Schau AS i Larvik. Gjennom flere år har jeg tatt høydefoto bilder for arkeologer og andre via firmaet arkeologiutstyr.no. Nå har vi tatt skrittet videre og kan i tillegg til et fototårn på opp til åtte meter, tilby bilder og videoer tatt med multicopter. Selvfølgelig har jeg sikkerhetsklarering fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet for bruk av drone.  Dette er en drone som fjernstyres fra bakken og vi har tre stykker av dem.. Vi kan se på skjerm på bakken det kameraet ser og kan styre dronen dit vi ønsker, hvilken vinkel og hvilken høyde vi måtte ønske. Elektronikken har gått raskt framover og det er nå ikke lenger behov for de store dronene som før – og kanskje med mye tilrigging. Fra ankomst til stedet og til dronen er i lufta, går det normalt mindre enn fem minutter. Dette er effektivt.

Jeg tar oversikt bilder av arkeologiske utgravinger, tar høydefoto av ditt hus og bondegård,  tar høydefoto fra lufta over firmabygget, tar bilder av lokalhistorien for ettertida. Hva med oversiktsbilde av et anleggsområde? Et elegant høydefoto over landstedet ditt?  Skal du selge huset ditt, kan et oversiktbilde fra lufta gjøre en stor forskjell i annonsa.  Bildet kan sendes på mail og du kan printe det ut selv, eller jeg kan printe det ut. Siden jeg kan være effektiv på stedet, behøver ikke dette bli dyrt. Som et introduksjonstilbud tilbyr jeg deg høydefoto for kr 500 pr bilde (plus mva), printet ut av meg (eller deg). Betingelsen er at det er i rimelig nærhet av Larvik. Er stedet lenger unna, kan kjøretid og kjøregodtgjørelse komme i tillegg.  Dette blir vi enige om.

Firmaet heter Arne Schau AS og har flere avdelinger.  Vi driver med høydefoto (www.skyfilm.no), arkeologiutstyr (www.arkeologiutstyr.no), gullgraving (www.gullgraving.no), førstehjelpundervisning på alle nivåer inkl hjertestartere (www.dhlr.no ), lokalhistorie (www.fresjeborgen.no). Du når oss på mail arne@schau.no eller telefon 48070000

Nettsida skyfilm.no er under bearbeiding og vil endre seg raskt den første tida.  Bildene under viser noe av hva vi har filmet  og tatt bilder av.  Kopiering av bilder er ikke tillatt uten godkjennelse av skyfilm.no.

Klikk på bildene for å se dem i stor størrelse

 

Enebolig ved Larvik

Enebolig ved Larvik

 

ASKO, Larvik

ASKO, Larvik

 

grav ved Larvik

grav ved Larvik

 

Istrehågan utenfor Larvik, 4-600 eKr

Istrehågan utenfor Larvik, 4-600 eKr

 

Vikingemuseet på Borg i Lofoten

Vikingemuseet på Borg i Lofoten

 

Herregården ved Larvik anno 1677

Herregården ved Larvik anno 1677

kirken