Nå kan vi også tilby undervannsfotografering og filming med droneROV. Den helt nyutviklede Blueye har vi nå hos oss (du så den kanskje på TV i forbindelse med den sunkne fregatten).

Vi kan nå videofilme kaianlegg, utløpsledninger, vanninntak, generell inspeksjon,  skader på båter, søke etter sunkne båter, sokne, i osv osv —og vi dokumenterer alt på video.

Undertegnede har dykket siden 1968, jobbet som arbeidsdykker siden 1973. I disse åra har jeg soknet etter og funnet personer i det meste av sør Norge. Nå kan vi kjøre søk svært effektivt med drona, dag og natt. Den har innebygd lys i massevis.

Jeg vet at dykking er en veldig fin måte å inspirere under vann. Men det er vel ikke tvil om at det er kostbart med dykker, linemann, kommunikasjon osv osv. Nå kan vi enkelt gjøre svært langt på veis samme jobben med denne flotte drona /ROV – og du kan selv i realtime overvåke / vurdere det som drona filmer.

Kabelen er 75 meter lang. Drona/ROV kan gå ned til 150 m dyp. Den lengre kabelen er leveringsklar fra produsenten om ikke lenge.

Her er det masser av spennende muligheter